Çukurkuyu Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esasların yeniliklere açık, beden, zihin, ruh ve duygu yönlerinden dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, topluma karşı sorumluluk duyan, sürekli kendini yenileye ve geliştiren, bir orta öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; • Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranış kazanmalarını, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, • Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, • Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cukurkuyufatihimamhatip.meb.k12.tr

Adres - BULUTLU MAH. İSTİKLAL 1 SK. ÇUKURKUYU FATİH İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 8A MERKEZ / ERZİNCAN

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Çukurkuyu Beldesi Bulutlu Mahallesi, İstiklal Sokak, No 5 ERZİNCAN

Ulaşım Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezine 7 km uzaklıktadır.